Undervisere

AQUACADEMY UNDERVISERE

RIKKE HJORTH


Rikke Hjorth er udvikler af AquAcademy uddannelsen. Hun er uddannet Personlig Træner, Halliwick instruktør, Aqua Fitness, Aqua Zumba og Fitness instruktør,

Z-Health instruktør, Yoga lærer, Vægtstoprådgiver, Nutrition & Lifestyle Coach samt akademi uddannet Coach. Hun har udviklet  kurser i Danmark omhandlende træning i vand, bl.a. træning for personer med lidelser og smertehåndtering for kroniske smertepatienter.

   

Du kan læse mere om Rikke på

http://rikkehjorth.dk

MARIA KROGH USTRUP


Maria Krogh Ustrup er uddannet Pædagog, Sansemotorisk Terapeut og har uddannelse i Neuropædagogik. Hendes arbejdsfelt har i mange år været børn, samt børn og voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse med fokus på idræt og bevægelsesfag Hun er desuden uddannet i AquAcademy Instrtuktør samt Shaolin Kung Fu instruktør med sort bælte.

LOTTE TANG


Lotte Tang er uddannet yogalærer ved Kreativ Yoga.  Endvidere er hun uddannet AquAcademy instruktør, Mindfulness instruktør, børneyogalærer, coach samt har en uddannelse som pædagog med 17 års erfaring med børn med særlige behov.


SYS  NIKOLAJSEN


Sys Nikolajsen Lundsgaard er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2010.

Har arbejdet indenfor flere forskellige specialer herunder kardiologi (hjertesygdomme), endokrinologi (hormonsygdomme), gynækologisk-obstetrisk afdeling (inkl. fødeafdeling), samt hos praktiserende læger.

Er tidligere konkurrence-svømmer og har arbejdet som svømmetræner af børn, unge og voksne samt som livredder.Er aktuelt ved at videreuddanne sig til speciallæge i almen medicin.

VICTOR LUND NIELSEN


Victor Lund Nielsen er uddannet AquAcademy Instruktør og medudvikler af kurset Aqua Military og Aqua HIIT grundet sin militære baggrund som værnepligtig i kamptropperne og danmarksmester i HBU-Rally – en holdkonkurrence for Hærens værnepligtige.

Han har stor erfaring med holdtræning – både i vand og på land.

GITTE HANSEN


Gitte Hansen er uddannet AquAcademy instruktør,  Fitness instruktør, Personlig Træner, Step instruktør og har stor og bred erfaring i undervisning, ledelse og teambuilding. 


RIKKE FRIS FRITSBØGER


Rikke Fris Fritsbøger er uddannet jordemoder og har siden 2010 arbejdet som jordemoder på Hillerød Hospital. Desuden har hun en baggrund som svømmeinstruktør og har hold træning for gravide, babysvømning, plask og leg samt konkurrencehold.


SARAH SLOT BLICHER


Sarah Slot Blicher er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole samt kropsterapeut uddannet ved Body-SDS (Body Self Development’s System). Derudover har hun en uddannelse som fitnessinstruktør bag sig samt kurser i kostvejledning og udrensning.


Du kan læse mere om Sarah på

http://blicherterapi.dk


METTE CHRISTENSEN


Mette Christensen er uddannet fitness instruktør og personlig træner. Endvudere er hun

kostvejleder med vægttab som speciale, og har gennem årene  følgende specialer:

Sport og Ernæring

Vegetarisme, Økologi og Stenalderkost

Børn og Overvægt


Du kan læse mere om Mette på:

http://sundogslank.nu

AquAcademy

Bakkekammen 113

3600 Frederikssund

+45 20 999 810

kontakt@aquacademy.dk

CVR. 20537531